Val frågor 2018.

Начать. Это бесплатно
или регистрация c помощью Вашего email-адреса
Val frågor 2018. создатель Mind Map: Val frågor 2018.

1. vård och omsorg.

1.1. Om dom kommer lägga mer pengar på just vården och omsorgen så att fler kan bli friska och må bra. Om dom kommer göra det billigare så alla har råd med att må bra och vara frisk.

2. lag och straff.

2.1. Om man ska lägga mer pengar till polisen, så dom kan köpa fler saker och anställa fler poliser. Om dom anställer fler poliser så kommer dom kunna ta tag i fler brott. Hur dom kommer göra med alla brott om dom kommer börja ta tag i alla svåra brott som våldtäkt, inbrott och sånt, eller om dom kommer fortsätta att ta tag i dom små brotten förre.

2.2. Kommer dom att höja straffen? Eller sänka straffen?. Det blir bättre om dom höjer straffen för då kommer mindre att göra brott för dom inte vill ha det straffet.

3. skola.

3.1. Kommer det fixas med fler lärare, så att alla kan få dem hjälpen dom behöver så att dom kan känna sig duktiga. Om man fixar så alla får den hjälpen man behöver så kommer det vara mindre som inte sköter sig och går med i fel gäng. Om dom gör det så kommer det att bli mindre brott och förstöring.Om man vill ha fler lärare så kanske det hjälper att höja lönen, för då borde det vara fler som vill jobba som lärare. Dom borde höja lönen för det handlar ju ändå om framtiden, det är barnen som kommer vara dom vuxna sen.

4. miljön.

4.1. Miljön måste bli bättre, det är för många som förstör miljön. Dom slänger skräp i naturen och kör runt med sina bilar jätte mycket. Det blir bättre om man höjer bensinen men ibland måste man använda bilen och då tycker jag att bensinen ska vara lite billigare. Folk måste sluta slänga skräp i naturen och börja tänka på om det är lönt att ta bilen eller om man kan cykla.