mindmap leerstijl

시작하기. 무료입니다
또는 회원 가입 e메일 주소
mindmap leerstijl 저자: Mind Map: mindmap leerstijl

1. de kijker

1.1. het woord kijker zegt het al: de kijker kijkt goed om zich heen. hij heeft veel fantasie en voorstellingsvermogen. hierdoor Kan Het zelfs nog duren tot de kijker IETS has sfgerond, Maar wat HIJ afrond zit Vaak wel goed en doordacht in Elkaar. de kijker denkt veel aan details en dat kost tijd.

1.1.1. voor ik begin aan een opdracht kijk ik eerst hoe ik het wil gaan doen, wat ik erin wil en hoe het gaat gaan zien.

1.1.2. ik heb geleerd dat voor dat ik aan een opdracht begin. ik de opdracht voor mij te zien voor dat ik er echt mee aan de slag ga.

2. de doener

2.1. de doener leert door te experimenteren. hij gaat nu aan de slag zonder te twijfelen en houdt van nieuwe situaties. de doener kan geiriteerd raken als hij vindt dat andere mensen niet opschieten. de doeer leert door vallen en opstaan

2.1.1. voor ik met een opdracht begint ik heb iets voor dat ik de opdracht heb uitgedacht. dit is vaak een creatieve opdracht.

2.1.2. ik heb geleerd dat als ik impulsief iets probeer en het niet werkt, ik kan de opdracht beter uit kan denken en bekijken wat kan er ook in plaats van een impulsieve actie proberen