Comienza Ya. Es Gratis
ó regístrate con tu dirección de correo electrónico
Ugle por Mind Map: Ugle

1. Ser godt om natten

2. det er et nat dyr sover om dagen og jagter om natten for mad!!!

3. Den kan se godt i mørke

4. Ugler er nogle af de mest fascinerende og mystiske raptorer i verden. Mens mange mennesker ved lidt om disse rovfugle.uoverraske selv de mest erfarne birders.Ugler er

5. Der er mere end 150 ugelarter i verden, og nogle tællinger indikerer mere end 220 arter afhængigt af, hvordan forskellige ugler er klassificeret. Den største ulvsmangfold findes i Asien, og kun 19 uglearter findes i USA og Canada.

6. Ugler findes i alle forskellige levesteder, og der findes forskellige uglearter på alle kontinenter undtagen Antarktis. Den største mangfoldighed af uglearter findes i skovområder, men disse fugle kan findes hvor som helst bytte er rigeligt, herunder byområder og forstæder.

7. Alle uger har oprejst kropsholdning og fremadvendte øjne, der giver dem binokulær vision , ligesom mennesker. Uglens øjne er dog ikke kugler, men er rør, der giver bedre dybdeopfattelse og giver dem mulighed for at se bytte fra store afstande. Tæt er en ugles vision ikke så klar.

8. Mange uglearter har asymmetriske ører, der er forskellige størrelser og forskellige højder på hovedet. Dette giver fuglene bedre hørelse og evnen til at bestemme, hvor bytte er placeret, selvom de ikke kan se det.

9. Flere ugle arter har øre tufts på deres hoveder, men de er slet ikke øre. Disse fjerkræer kan angive fuglens humør, hjælpe med at holde det camoufleret ved at efterligne grene eller blade eller blive brugt til at vise aggression eller dominans.