Cloud oplossing Greenco NV

Jetzt loslegen. Gratis!
oder registrieren mit Ihrer E-Mail-Adresse
Cloud oplossing Greenco NV von Mind Map: Cloud oplossing Greenco NV

1. Productieplanning

1.1. MS Project

1.1.1. http://office.microsoft.com/nl-be/project/

1.1.2. Eenvoudig projecten plannen en samenwerken vanaf bijna elke locatie met de juiste hulpmiddelen voor projectmanagers, projectteams en besluitvormers.

1.1.3. MS Project is dé tool voor projectbeheer: makkelijk in het gebruik en heel gedetailleerde omschrijving van een project. Verder kan je ook de takenlijsten synchroniseren tussen MS Project, Office 365 en Sharepoint, die overigens een oplossing boden voor de andere problemen.

1.1.4. Voor MS Project betaal je 1390 euro

2. Klanten opvolgen

2.1. Microsoft Dynamics CRM

2.1.1. http://www.microsoft.com/nl-be/dynamics/crm.aspx

2.1.2. Microsoft Dynamics CRM is een klantrelatiebeheeroplossing voor bedrijven die de productiviteit van verkopen en effectiviteit van marketing stimuleren via inzichten in sociale media, bedrijfsinformatie en campagnebeheer in de cloud, on-premises of als hybride combinatie.

2.1.3. Greenco NV is een snelgroeiend bedrijf met een steeds sneller uitbreidende klantendatabase. Microsoft Dynamics CRM biedt Greenco NV dus een oplossing om klantendatabase efficiënt te beheren, wat nodig is omwille van hun expansie. Het kan ook offline gebruikt worden en dit 24/7!

2.1.4. De prijs begint op 1490 euro voor het basispakket

3. Samenwerken + Communiceren

3.1. Microsoft Sharepoint

3.1.1. http://office.microsoft.com/nl-be/sharepoint/

3.1.2. Microsoft Sharepoint is een nieuwe manier om uw werk te delen en met anderen samen te werken, om uw projecten en teams te ordenen en om mensen en gegevens te zoeken.

3.1.3. 1 van de problemen van Greenco NV was dat het moeilijk kon communiceren met teamleden. Dit wordt opgelost door een feature die je bij het softwarepakket krijgt en dat heet Yammer. Deze feature stelt je via een cloudoplossing direct in contact met je team, voor zowel het sturen van opdrachten, documenten of vragen.

3.1.4. Sharepoint Online zou Greenco NV 3,8 euro per maand per gebruiker kosten, dit is echter wel exclusief btw. Je kan ook kiezen voor het Office 365, waar Sharepoint ook in het pakket zit.

4. Plannen

4.1. Microsoft Dynamics NAV

4.1.1. http://www.microsoft.com/nl-be/dynamics/erp-nav-overview.aspx

4.1.2. Het beheren van de boekhouding en financiën, toeleveringsketen en dagelijkse werking van een bedrijf

4.1.3. Microsoft Dynamics NAV is een gebruiksvriendelijke tool die overbodige en tijdrovende activiteiten kan beperken tot een minimum. Het opvolgen van de planning wordt gedaan vanuit een 'role center' waardoor je controle hebt over de hele operatie

4.1.4. De prijs van een standaard Dynamics NAV 2013 pakket is: *3 750 euro voor het standard package: hier zitten standaard 3 full users in. *7 500 euro voor het extended package: dit pakket bevat extra functionaliteiten op vlak van voorraadbeheer, productie, service,...