Terembérléssel kapcsolatos tudnivalók

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
Terembérléssel kapcsolatos tudnivalók by Mind Map: Terembérléssel kapcsolatos tudnivalók

1. számlázás

1.1. Ha szükséged van számlára a terembérlésről, akkor kérlek írj a [email protected] email címre. 0% Áfás számlát tudunk adni az Astoria bérlésről. 27% Áfás számlát tudunk adni a Blaha bérlésről. A listaárak nettó árak, tehát rájön az áfa.

2. kulcs

2.1. A szóban elmondott helyről tudod felvenni a kulcsot - itt a jóga kulcsot kell kérni. Ide is add le légyszi, ha végeztetek.

3. ajtó zárása

3.1. Kérjük, hogy ha nincs recepció, akkor a foglalkozásod ideje alatt feltétlen gondoskodj róla, hogy mindig be legyen zárva a bejárati ajtó, mert nagyon sok a besurranó tolvaj a környéken!

4. időpont foglalása

4.1. A termeink foglaltságát a Google Naptárban vezetjük, ezen keresztül láthatod, hogy mikor van hely, és itt tudsz foglalni is. Ha még nincs hozzáférésed, írj a [email protected] email címre. Kérjük, hogy a foglaláskor nagyon körültekintő légy, hogy a megfelelő terem naptárjába tedd az eseményt, és nehogy véletlenül kitöröld mások foglalását.

5. bérleti díj

5.1. - A terem bérleti díját a foglalkozás végén helyezd el a recepciós pulton található kis dobozban (Astorián narancssárga, Blahán világoskék kör alakú), - és írd fel, a mellette található csiptetős felírótáblára, hogy mikor voltál, és mennyit hagytál a dobozban. Itt találod az aktuális díjszabást: http://pest.aumjoga.hu/teremberlet-arak/