Sejling- og Sinding sogn

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
Sejling- og Sinding sogn by Mind Map: Sejling- og Sinding sogn

1. Tilhøre Aarhus stift

2. Antal kirker: 1 Antal folkekirkemedlemmer: 425 Antal indbyggere: 470 Antal fødte: 3 Antal døde: 3 Antal døbte: 2 Antal konfirmerede: 2 Antal vielser: 0 Antal velsignelser: 0 Antal kirkeligebegravelser: 3

3. Sejling:Antal kirker: 1 Antal folkekirkemedlemmer: 780 Antal indbyggere: 867 Antal fødte: 8 Antal døde: 1 Antal døbte: 3 Antal konfirmerede: 10 Antal vielser: 1 Antal velsignelser: 0 Antal kirkeligebegravelser: 0

4. http://d2vqx76lplv3ab.cloudfront.net/67

5. Sejling

6. Sinding kirke: Opført i 1200- tallet

7. Kragelund

7.1. Tilhøre Aarhus stift

8. Antal kirker: 1 Antal folkekirkemedlemmer: 1.183 Antal indbyggere: 1.286 Antal fødte: 13 Antal døde: 14 Antal døbte: 10 Antal konfirmerede: 19 Antal vielser: 3 Antal velsignelser: 1 Antal kirkeligebegravelser: 14

9. Folkekirken blev indført af grundloven af 1849. Den danske folkekirke = evangelisk-luthersk Personregistrering er sognenes opgave

10. Folkekirkens udfordringer: 1) ikke nok går i kirke, og ja det er et problem. De får ingen penge og nogen kirke skal nedlægges 2)Der er ikke nogen løsning udover at gøre det mere spændene for unge. 3)Lave anderledes gudstjenester. 4)Kirkens opgaver er at begrave, døbe og konfirmere og give folk noget at tro på. 5)? 7)78,4% er medlem af folkekirken. 8)42,5% fordi der bor mange ikke kristne mennesker 9) fordi folk der bliver ofte vælger at blive konfirmeret 10)Der var flest udmeldelser i 201011) der er flere der bliver begravet end der er medlemmer. 12) vi kan intet finde om dette. 13) Sidste Louise O var i kirke var til en barnedåb for en måned siden. Emilie var til en konfirmation. Maria var til bryllup.

11. Kragelund Kirke er sat sammen med Funder Kirke, og de "lokker" deltagere til ved at afholde Late Night koncert, høstgudtjeneste, foredrag og sangaften.

12. Kirkeskat er et medlemsbidrag du betaler når du er medlem af folkekirken. Pengene bruges til at få gudstjenester op at køre. Folkekirken understøttes af staten. Kongen skal høre til folkekirken. Folkekirkensgrundlag laves med lov. Borgerne har ret til, at tro hvad de vil, bare de ikke forstyrrer samfundet. Det er ikke en pligt, at man skal tro på Gud. Det er ved lov bestemt hvor meget man må afvige. Lige meget hvad man tror på har man de samme rettigheder.

13. Der skulle være nogen mad arrangementer. Gudstjenesten skal formidles så unge kan forstå det. Det skulle ikke tage mere end en halv time.

14. Diakoni

14.1. Betyder tjeneste

14.2. At hjælpe dem der har brug for hjælp

14.3. Der der vil være den store skal hjælpe jer og den der vil være lederen skal gøre hvad i siger.

14.4. Frivillige hjælper dem der har brug for hjælp

14.5. Louise O samlet ind til folkekirkensnødhjælp

14.6. Emilie folkekirkensnødhjælp

14.7. Louise O: min søster har været med læger uden grænser i kenya

14.8. Maria: Henes kusiner har smalet ind

14.9. blå kors. Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper udsatte mennesker, hjemløse, misbrugere og deres børn. Det er folkekirken der har lavet organisationen . At hjælpe folk med et misbrug af alkohol. Folk med et alkohol misbrug. Der ligger en blå kors i nærheden af Gjern.

14.10. Folkekirkensnødhjælp: De arbejder for at hjælpe verdens fattigste til et værdigt liv uden hensyn til tro, race eller politisk overbevisning. De hjælper med at udrydde sult. Bekæmper hiv og aids i udlandet. Forhindre katastrofer. De udrydder landminer for at få landområderne sikre.