_

Deze is een overleg over Star Wars

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
_ by Mind Map: _

1. Deze is een saga van 6 films die groter gaat worden door de tijd. Ondertussen zijn er minstens 5 soorten series gemaakt over Star Wars enzo...

2. Er is een Hoofdpersonnage die ik heel graag heb, die noemt Darth Vader. Dat is een soort generaal maar dan genoemd naar "Sith Lord", hij is generaal van "The Empire" één van de grote universum leger van deze film.

3. De andere leger "The Rebels" zijn gecommandeerd door een vrouw onder de naam Leia. Zij vecht voor vrijheid en appartheid in heel de universum, maar uiteindelijk is ze het kind van de "Sith Lord" Darth Vader.

4. De uitvinder van Star Wars en baas van Lucasfilm is George Lucas, maar Lucas heeft aan Walt Disney Pictures de toestemming gegeven om een nieuwe film over Star Wars te maken

5. Walt Disney Pictures is bezig met het maken van Episode 7 van de saga.

6. Star Wars is heel bekend zeker omdat het een van de eerste Science-Fiction film is, en een van de meeste oscars gewonnen heeft (nu nog altijd).

7. _

8. De verhaal gaat meer over een oorlog die al meer dan duizenden jaren gebeurd tussen de "Sith Lord" en the "Jedi Order". Ze vechten tegen elkaar omdat de "Sith Lord" meer willen bereiken door macht, en de "Jedi Order" vrede wilt in heel de universum. Deze gevecht zal blijven duren want er komen altijd nieuwe "Siths" aan door een reden of het andere.

8.1. De verhaal van Jedi's en Sith's is eigenlijk uit dezelfde basis, ze controleren een soort macht en kunnen daarmee objecten bewegen deze noemt "The Force" en gebruiken deze kracht tegen elkaar.

9. lolipop hh

9.1. ahahah

9.1.1. h

9.1.2. ahahhah

9.1.2.1. hahazhejlkqshfdljkbflkj

9.1.2.1.1. kjhlkzejdhfjlqkzehfjklhl