Fonts d'alimentació

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Fonts d'alimentació by Mind Map: Fonts d'alimentació

1. Definició:és un dispositiu que converteix la tensió alterna, en una o diverses tensions, pràcticament contínues, que alimenten els diferents circuits de l'aparell electrònic al que es connecta (ordinador, televisor, impressora, router, etc.).

2. Funcions: Convertir la corrent (alterna) de la red electrica en corrent que soporti l'ordinador.

3. Connectors

3.1. FLOPPY és un mitjà d'emmagatzematge de disc compost per un disc de mitjà d'emmagatzematge magnètic prim i flexible, segellat en un suport rectangular de plàstic folrat amb tela que elimina partícules de pols.

3.2. MOLEX: És Un Líder Mundial de Com a Proveïdor de Interconnexions i consumibles incloent connexions connectors de cables elèctrics i Fibres òptiques Entre altres productos.2 Molex ven Mas de 100,000 Productes, incloent from any pisos de Connexions elèctriques i de Fibra Òptica d'interruptors i Eines d'Aplicació.

3.3. SATA: Una Interfície de Transferència de Dades empresa La Placa Base I alguns Dispositius De Emmagatzematge, Com Pot Ser el Disc Dur, Lectors Ÿ regrabadores de CD / DVD / BR, Unitats d'Estat Sòlid o Altres Dispositius d'Altes Prestacions Que estan sent desenvolupats encara. Serial ATA Substitueix a la tradicional Parallel ATA o P-ATA

3.4. ATX 24 Pines:Com es desenvolupament Una Evolució del factor de forma de Baby-AT, paràgraf millorar la funcionalitat dels actuals E / S i reduir el cost total de del Sistema. Aquest SER Punts Creat Per Intel el 1995.

3.5. ATX 4 Pines:

3.6. PCI EXPRESS:és Un Nou Desenvolupament del bus PCI EUA Que els Conceptes de programació i els estàndards Certificació de Comunicació existents, Però sí Basa En Un Sistema de Comunicació sèrie Molt Més Ràpid. Aquest Sistema és recolzat PRINCIPALMENT porció Intel, que va començar a desenvolupar l'Estàndard amb nom de Projecte Arapahoe després de retirar-se del Sistema Infiniband.

4. Tipus

4.1. AT:La font AT Té tres Tipus de Connectors de sortida. El cebador de pisos, del Com fenc 2, fill Els Que alimenten la placa Mare. Els dos Tipus restants, els Quins fenc variables d'una quantitat, alimenten els perifèrics no endollats a l'ONU ranura de la placa Mare, Com a servei unitats de discs durs, unitats de CD-ROM, disqueteres, etc

4.2. ATX:La font ATX és molt semblant a l'AT, Però Té Una sèrie de Diferències, Tant en do funcionament com en els voltatges lliurats a la placa Mare. La Font ATX CONSTA és Realitat de Dues contradictori: font principal d'una, que correspon a la vella font AT (amb alguns agregats), i una auxiliar.

5. ETAPES

5.1. 1. Transformació. Aquest pas és al Que s'aconsegueix reduir la Tensió d'Entrada a la font (220v o 125v) Que fill Els Que ens atorga la Xarxa Elèctrica. This instància de part del Procés de Transformació, Com bé indica seu nom, sí Realitza ONU de l'estafa transformador en bobina. La Sortida de Aquest Procés generarà de 5 a 12 Volts.

5.2. 2. Rectificació. El Corrent Que ens ofer la Companyia Elèctrica és alterna, això vol dir , que pateix variacions en línia del temps, variacions estafadors, ens referim a Variacions de voltatges, Per Tant, la Tensió és variable no és sempre la mateixa.

5.3. 3. filtrat Ara ja, DISPOSEM de Corrent Contínua, que és el Que ens interessava, però, tot no ens SERVEIX de res, PERQUÈ no és constant, i no ens serviria paràgraf Alimentar cap circuit El que es FA En Aquesta Fase de Filtratge, és aplanar al màxim la Senyal, Per Què hi ha oscil · lacions Hagin, si aconsegueix amb un o Diversos Condensadors, que retenen El Corrent i la deixen Passar Lentament paràgraf suavitzar Senyal, l'ASI ES Aconsegueix l'efecte desitjat.

5.4. 4. Estabilització Ja TENIM Una Senyal continu Bastant decent, GAIREBÉ TOT l'plana, Ara només ens falta estabilitzar Per complet, Per Què QUAN Augmenta o baixi Senyal d'Entrada a la font, no afecti la Sortida de la mateixa. AIXÒ ES aconsegueix ONU de l'estafa Regulador.