Hoe kan YoungCapital zijn huidige positie als marktleider onder de studenten versterken.

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Hoe kan YoungCapital zijn huidige positie als marktleider onder de studenten versterken. by Mind Map: Hoe kan YoungCapital zijn huidige positie als marktleider onder de studenten versterken.

1. Opdrachtgever: YoungCapital

2. Aanleiding: Wij willen ons gedurende dit onderzoek gaan verdiepen in bijbaantjes onder de studenten.

3. Doelstelling: YounCapital wilt weten hoe zij hun huidige positie als marktleider kunnen versterken.

4. Instapartikel:

4.1. Bronvermelding: -YoungCapital. (2018) YoungCapital bij top best bestuurde bedrijven Nederland. YoungCapital bij top best bestuurde bedrijven Nederland. Geraadpleegd op 19 april 2018.

4.2. Beoordeling Bron: Deze bron is geschikt, omdat te achterhalen is of YoungCapital daadwerkelijk is uitgeroepen tot best bestuurde bedrijf van Nederland.

4.3. Informatiewaarde: De bron geeft weer dat YoungCapital is uitgeroepen tot het best bestuurde bedrijf van Nederland.

5. Achtergrondpublicatie 1:

5.1. Bronvermelding: -Beek, P. (2017, 11 juli) YoungCapital zet machine learning in bij werving. Geraadpleegd op 19 april 2018.

5.2. Boordeling Bron: Deze bron is geschikt. Er is te controleren bij YoungCapital of ze daadwerkelijk de selectie van kandidaten voor vacatures bepalen op basis van machine learning.

5.3. Informatiewaarde: Deze bron verteld dat YoungCapital voor de selectie van kandidaten voor vacatures dit gaan bepalen op basis van machine learning.

6. Achtergrondpublicatie 2:

6.1. Bronvermelding: -Tuin, C. (2017, 16 november) YoungCapital start it-opleidng met Novi. Geraadpleegd op 19 april 2018.

6.2. Beoordeling bron: Deze bron is geschikt, omdat te controleren is of YoungCapital daadwerkelijk een eigen hbo-it-opleiding gaat starten.

6.3. Informatiewaarde: Deze bron geeft weer dat YounCapital een eigen hbo-it-opleiding gaat starten. Met deze opleiding wil YoungCapital inspringen op het tekort aan it’ers.

7. Wetenschappelijke publicatie 2:

7.1. Bronvermelding: -YoungCapital. (2017, 20 april) Liever een leuke baan dan een topsalaris. Geraadpleegd op 19 april 2018.

7.2. Informatiewaarde: Voor het onderzoek werden 3.721 millennials tussen de 17 en 36 jaar in acht Europese landen ondervraagd. Zij kregen de keuze: ga je voor een saaie baan met een dikke loonstrook of een leuke baan die modaal verdient? Maar liefst 69 procent prefereert de leuke baan. Vooral de Spanjaarden (81 procent), de Fransen (77 procent) en de Nederlanders (71 procent) kiezen vol overgave voor fun tegen een modale beloning.

7.3. Beoordeling bron: Deze bron is geschikt, omdat te controleren is of de cijfers die gebruikt zijn voor dit onderzoek kloppen.

8. Wetenschappelijke publicatie 1:

8.1. Bronvermelding: -YoungCapital. (2017, 11 november) YoungCapital creëert doorbraak in machine learning in Nederlands recruitment. Geraadpleegd op 19 april 2018.

8.2. Informatiewaarde: Het is YoungCapital gelukt om door middel van machine learning het recruitmentproces sneller en efficiënter te laten verlopen.

8.3. Beoordeling bron: Deze bron is geschikt, omdat te controleren is of YoungCapital het gelukt is om door middel van machine learning het recruitmentproces sneller en efficiënter te laten verlopen.